Картина с маслени бои - Малко коте, размер 33х39

209.00 лв.

Наличност: В наличност


Видяно: 41 пъти

Производител: PenichArt


Добавено на 11 Септември 2018

Описание на продукта:
Красива картина с маслени бои изобразяваща малко коте, което винаги е готово за игра. То е свило лапичките си готвейки се за скок, красивата му козина само изпълва творбата с повече красота и емоция. Животното е много реалистично пресъздадено и сякаш всеки момент ще скокне от картината към вас, за да си играе. Котката е чудесно, понякога своенравно и диво, но много любвеобилно същество и спътник в живота на хората. Подарете на себе си или близките си тази уникална творба!
Размерът на картината е: 33х39
Подходяща е за всяко помещение във Вашия дом, офис или просто да я подарите на любим човек!

Телефон за контакт: 0889 800 012

PenichArt
Великолепни картини, изпълнени с маслени бои от PenichArt
Регистриран на 17 Август 2018
PenichArt е нова галерия за картини с маслени бои с богат опит. Сайтът ни представя една от най-големите авторски галерии в страната! Картините ни с маслени бои са вдъхновени от различни житейски ситуации и гледки. Тук ще откриете разнообразни теми и сюжети изпълнени с цветове и красота. Нашите картини с маслени бои са плод на дългогодишен опит, старание и неуспорим талант. Тъй като вярваме, че изкуството е нещо изключително и прекрасно, всяка наша картина е абсолютно уникална, 100% ръчна изработка с маслени бои на платно. Ние сме онлайн галерия – сайт, който предлага на любителите на изкуството да разглеждат и закупят различни картини и други произведения на изкуството. Можете да видите къде се намира нашето ателие – галерия тук. Картините ни са рисувани с маслени бои и са рамкирани с красиви и подходящи рамки. Те са отличен подарък за ново жилище, след ремонтни дейности, или ако просто сте решили да внесете повече настроение в дома или офиса си. С този подарък, Вие подарявате уникално изкуство, което не губи своята стойност през годините! Сред притежателите на наши картини и портрети са известни български бизнесмени – собственици на корпорации и холдинги, политици и хора на изкуството, с висок интелектуален ранг. Изберете уникален подарък за Вас, Вашия дом и Вашите близки тук. Изпълняваме поръчки по желание на клиента – портрети, репродукции, както заявки за хотели, ресторанти и други. *По желание на клиента, картините могат да бъдат изпратени с друга рамка или без рамка.

Доставка и плащане
Заплащате картината, само след като сте я видели и харесали! Заплащането става с наложен платеж в офиса на куриера – в брой, с кредитна или дебитна карта (всички офиси на куриерите разполагат с устройства за карти). Можем да Ви гарантираме, че ще останете доволни! Гаранцията за удовлетвореност е фактът, че нито една от многото поръчани и доставени картини НЕ Е била върната, т.е всеки клиент е останал доволен от поръчката си! Картините се изпращат в рамките на деня на поръчката (между 09-18ч), и ще бъдат при Вас още на следващия ден. Всяка поръчана картина е с безплатна доставка до офис на Еконт, така Вашата поръчка е 100% сигурна! Можете да върнете картината, ако не Ви хареса след преглед без никакви разходи за Ваша сметка! Работим с най-голямата и сигурна куриерска фирма Еконт.
Все още няма добавени коментари за този продукт.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още Разбрах и приемам