Авторска картина с маслени бои - Есенна емоция, размер 80х100 см

1499.00 лв.

Наличност: В наличност


Видяно: 20 пъти

Производител: PenichArt


Добавено на 4 Септември 2019

Описание на продукта:
Великолепна творба носеща неуписуемата емоция и радост от най-цветния сезон. Младо момиче се разхожда между огромното разнообразие от цветове и красота. Усещането за пълнота и наслада се допълват от пейките, които символизират облагородяването и връзката на хората с природата. Друг елемент, който напълно завършва творбата е наличието на други хора в другия край на пътеката, които се наслаждават на красотата. Перфектно създадена перспектива, което е много рядък елемент и показва изключителното майсторство на художничката Силва Пенева! Цялото съвършенство е чудесно завършено с великолепна рамка. Прекрасен подарък в голям формат за Вас или Вашите любими хора! Идеална за всяко кътче на Вашия дом или офис, особено подходяща за големи помещения!

Размерът на картината е: 80х100 см

Подходяща е за всяко помещение във Вашия дом, офис или просто да я подарите на любим човек!

Телефон за контакт: 0889800012

PenichArt
Великолепни картини, изпълнени с маслени бои от PenichArt
Регистриран на 17 Август 2018
PenichArt е нова галерия за картини с маслени бои с богат опит. Сайтът ни представя една от най-големите авторски галерии в страната! Картините ни с маслени бои са вдъхновени от различни житейски ситуации и гледки. Тук ще откриете разнообразни теми и сюжети изпълнени с цветове и красота. Нашите картини с маслени бои са плод на дългогодишен опит, старание и неуспорим талант. Тъй като вярваме, че изкуството е нещо изключително и прекрасно, всяка наша картина е абсолютно уникална, 100% ръчна изработка с маслени бои на платно. Ние сме онлайн галерия – сайт, който предлага на любителите на изкуството да разглеждат и закупят различни картини и други произведения на изкуството. Можете да видите къде се намира нашето ателие – галерия тук. Картините ни са рисувани с маслени бои и са рамкирани с красиви и подходящи рамки. Те са отличен подарък за ново жилище, след ремонтни дейности, или ако просто сте решили да внесете повече настроение в дома или офиса си. С този подарък, Вие подарявате уникално изкуство, което не губи своята стойност през годините! Сред притежателите на наши картини и портрети са известни български бизнесмени – собственици на корпорации и холдинги, политици и хора на изкуството, с висок интелектуален ранг. Изберете уникален подарък за Вас, Вашия дом и Вашите близки тук. Изпълняваме поръчки по желание на клиента – портрети, репродукции, както заявки за хотели, ресторанти и други. *По желание на клиента, картините могат да бъдат изпратени с друга рамка или без рамка.

Доставка и плащане
Заплащате картината, само след като сте я видели и харесали! Заплащането става с наложен платеж в офиса на куриера – в брой, с кредитна или дебитна карта (всички офиси на куриерите разполагат с устройства за карти). Можем да Ви гарантираме, че ще останете доволни! Гаранцията за удовлетвореност е фактът, че нито една от многото поръчани и доставени картини НЕ Е била върната, т.е всеки клиент е останал доволен от поръчката си! Картините се изпращат в рамките на деня на поръчката (между 09-18ч), и ще бъдат при Вас още на следващия ден. Всяка поръчана картина е с безплатна доставка до офис на Еконт, така Вашата поръчка е 100% сигурна! Можете да върнете картината, ако не Ви хареса след преглед без никакви разходи за Ваша сметка! Работим с най-голямата и сигурна куриерска фирма Еконт.
Все още няма добавени коментари за този продукт.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още Разбрах и приемам