Често задавани въпроси

Какво е www.HandyMades.com?

www.HandyMades.com е сайт, изграден от щандове на различни творци и производители на красиви и полезни продукти ръчна изработка. Тук можете да се срещнете с тях, както и да разгледате и/или закупите част от тяхното творчество.


Защо да се регистрирам в www.HandyMades.com?

Регистрирайки се в www.HandyMades.com, вие ставате част от невероятния свят на ръчното творчество!
Подкрепяйте творците като харесате щандовете и продуктите им. Така те ще се пазят в профила Ви в страница "Харесани" в топ-менюто на сайта. Така те ще бъдат лесно достъпни за Вас по всяко време.
Купувайте ръчно произведени продукти директно от щандовете на творците в нашия сайт. Така ще можете да следите хронологията на своите поръчки и покупки.


Как работи?

Всеки щанд в www.HandyMades.com има различен собственик и различни условия за плащане и доставка.
Ако харесате даден продукт и искате да го закупите, първо погледнете кой го продава. Вижте условията за плащане и доставка на конкретния производител.
При нужда от допълнителна информация можете да се свържете със собственика на съответния щанд чрез бутона "Изпрати съобщение до продавача", който присъства до името на всеки производител на конкретен продукт.
Когато изпращате поръчка за добавените продукти в кошницата Ви, първо се убедете, че сте дали пълни и коректни данни за доставка, включително телефон за контакт.


Какво мога да продавам в www.HandyMades.com?

www.HandyMades.com е сайт-базар за ръчно изработени продукти, различни от масовото производство и конфекция. Ние подкрепяме и поощряваме развитието на личното творчество и производство, вложеното старание и любов, новите и интересни идеи.
Разрешени за публикуване са следните видове продукти:
1. Ръчно изработени продукти;
2. Модели на изработени от Вас продукти с цел изработване на подобен продукт по поръчка на клиенти;
3. Винтидж продукти - стари предмети, носещи духа на отминало време, които сега преоткриваме;
4. Материали за творчество.

Всички останали продукти, които не се вписват в разрешените, могат да бъдат сметнати за нежелани, и да се премахнат от администратор на сайта без предупреждение.


Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още Разбрах и приемам